Slabans: totale interieurafwerking.

Bij het plaatsen van ons op maat gemaakt meubilair merken we soms dat de communicatie tussen de verschillende vaklui te wensen overlaat. Door een gebrek aan coördinatie gaat er zo tijd en geld verloren bij de afwerking, ten nadele van de klant.

Omdat wij bij elke opdracht alles opmeten en uittekenen, en gesterkt door onze ervaring in projectleiding, nemen wij graag een coördinerende rol op ons om deze onvolkomenheden weg te werken. We merken dat ook onze klanten hiervoor vragende partij zijn. Daarom bieden we vanaf nu ook een volledige coördinatie van uw interieurproject aan.

Wat betekent dit concreet voor u? Wij komen bij u langs om te kijken met welk project u uw woning het best tot zijn recht wil laten komen: van ingrijpende zolderrenovatie tot een vernieuwing van de badkamer. We staan u bij met raad en daad met uiteenlopende mogelijkheden in technieken en materialen, wij kiezen in overleg met u de aannemers, vragen offertes op, en bundelen dit alles in één overzichtelijke globale offerte. Ook bij de uitvoering volgen we de werken en de afrekeningen voor u op, en delen wij constant alle relevante informatie en knowhow met de betrokken partners.

Alles verloopt nog steeds compleet volgens uw noden en wensen, maar u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de afstemming van de diverse aannemers: u heeft één centraal aanspreekpunt voor uw totaalproject, van begin tot einde. Een complete, zorgeloze en deskundige realisatie van uw project door Slabans.